söndag 15 januari 2012

Helgen

Igår var det Osnabrück hela dagen. Hallenturneringen vann Wilhelmshaven, så sakta blir de experter på inomhusfotboll tror jag. Men de hade en del tur. Först gick de vidare på ett mål mer gjort från gruppspelet då tre lag hade samma poäng. Sen blev det straffar som avgjorde semin och där lyckades de göra en mer än sina motståndare. Men sen vann de i alla fall finalen rätt klart.

Werder U21 (som spelade i en annan grupp), hade istället otur med sina mål. De missade att ta sig vidare med ett mål, även där delade tre lag på samma poäng. Men vi fick presenter av Werders tränare. Autogramkort och klistermärken. :)

På kvällen var vi en sväng på stan men annars var det lugnt.

Idag har Werders proffs spelat en Hallturnering i Düsseldorf och det gjorde de mindre bra kan man väl säga. Okej, det saknades många och det var nästan U23 som stod på planen men 0 poäng och 0 mål är för dåligt.

Dagens träning blev en lång prommis i det sköna vädret. Sol, blå himmel och 5 grader varmt (eller kallt). Stod gym på schemat men en sån dag kan man inte träna inomhus! Far till gymmet imorgon istället. Men först ska jag och Mareike ta oss iväg till Stadtsamt och göra min bil tysk. Så långsamt går min frist om 6 månader ut....ska fixa tysk körkort där med, mitt går ut i maj och det är krångligare att fixa ett nytt svenskt. Och iom EU kan jag ju enkelt byta. Sen ska vi till Werders Fanshop en sväng, de har rea. Därefter åker hon till UNI och jag till gymmet.


Så skönt att ha även morgon ledig! Fast sen väntar 6 arbetspass på raken.

Inga kommentarer: