torsdag 5 januari 2012

Varför?

Ja, varför kan jag inte gå och lägga mig i vettig tid? Jag kan vara hur trött som helst runt sju-åtta på kvällen men då är det för tidigt. Sen när klockan närmar sig bra gå och lägga sig tid när man går upp 5 på morgonen, sådär runt halv tio-tio. Då är jag inte ett dugg trött. Och går jag och lägger mig då, somnar jag inte hur som helst.

Igår var jag dessutom osmart nog att dricka energidryck hela kvällen. Hahaha, jag tittade på klockan sista gången halv två... å andra sidan börjar jag bli expert på att sova sisådär mellan 2,5-4 timmar varje natt. Men helt klart funkar det ju inte i längden. Men vet liksom inte vad jag ska göra för att motverka det heller. Provade musik igår, funkar sådär. Läsa, näää för har jag en bra bok, måste jag läsa ut den innan jag kan lägga ifrån mig den. Ta ett varmt bad hade varit bra - om jag hade ett badkar...

Igår hade jag dessutom tränat hårt på kvällen före, inte ens det hjälpte.

Jaja imorgon är det fullt upp hela dagen igen, kanske kan jag ramla isäng av ren utmattning? Först jobb 6-14, sen snabbt till gymmet så jag hinner hem i tid för att duscha och hinna möta Philipp vid Stadion klockan 18.00. Fotboll! U23 träningsmatchar och det blir match. De spelar på konstgräset. Får de ju inte när de har liga spel (div 3) för där finns inga läktare eller staket, man står precis bredvid sidlinjen men det går bra när de träningsmatchar.

Inga kommentarer: