söndag 29 januari 2012

Gymmet

Precis kommit hem från ett gympass. Min rygg låste sig så där riktigt igår efter matchen. Det blev till att duscha varmt, sätta på värmeplåster och linda in sig i fleecetäcke. Var betydligt bättre i morse men för att motverka problemet så fick det bli ett gympass idag och lockra upp de förkrampade musklerna. Har blivit mycket prommisar denna veckan och lite mindre gym och det är bara att inse att min rygg behöver gymmet för att hålla sig smidig.

Nästa vecka är i alla fall bra schemamässigt för gymbesök. Ledig imorgon, måste bara till jobbet en kortis på em för vidareutbildning, jobbar kväll tisdag, sen ledig igen torsdag. Jag har svårt för att motivera mig för gymmet på eftermiddagarna är jag kommer hem trött, då vill jag hellre ut och promenera i friska luften.

Men långsamt blir det lättare och lättare hur som helst, när ljuset kommer tillbaka. I alla fall jag har lättare att motivera mig när det inte är kolsvart och kallt ute.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

i vilket programm gör du dina diagram?
kör du någon diet just nu btw?

Tasja sa...

Funbeat.se
Näe inte egentligen, kör Tallriksmodellen :) med en ät vad du vill dag i veckan, då det är okay med godis eller pizza. Förutom det gör jag också undantag de gånger vi går ut och äter, då äter jag vad jag vill (det är ju inte så ofta trots allt).