tisdag 10 januari 2012

Jobbat

Jobbat idag på min lediga dag men imorgon är jag leeeedig. Sen jobbar jag bara torsdag och har sedan 4 semesterdagar.

Jobbade kväll idag med och även idag ensam. Går bra men imorgon kommer en boende tillbaka och då går det inte längre att vara själv på kvällen. Men jag har gillat de här två dagarna, för när man är ensam har man något att göra hela tiden, precis min melodi. Då går tiden fort.

Var även Teamsitzung idag, inga större grejor, de problem som är, med många sjuka vet vi ju, men vi kan inte göra så mycket åt det. Sen är en del nya saker på G som förmodligen gör det ännu bättre och jag har också en sak på G men kan inte säga så mycket än, ska ev ha ett möte med arbetsledaren redan på torsdag om det, sen kan jag berätta mer. Det är inte så att jag inte får säga nått, utan mer att jag inte vet något ännu. :)

Efter jobbet var jag förbi och kollade när Philipp och Tim tränade fotboll vid Stadion. Vi är ett gäng som ska börja öva lite inför den Internationella Werderdagen (då en miniturneringen sker) och vi ville kolla om den allmäna platsen bredvid konstgräsplanen är upplyst nog av deras strålkastare. Och det var den. Tyvärr fick ju jag lov att jobba så det blev bara de två (vi är fler än oss tre men just idag kunde många inte) men som sagt jag var förbi en kort sväng. Här är en bild från ikväll: 

Imorgon står på programmet, träna på gymmet, städa och tvätta.

1 kommentar:

Vicky M sa...

hur går det med viktnedgången? :)