söndag 1 januari 2012

2012

Hade en skön Nyårsafton även om det var första gången jag firade nyår utan snö...:(. Jobbade först, sen hem och snabbt duscha och byta om, hämta Alex vid tåget. Sen vid elvatiden gick vi bort till Osterdeich. Var redan då rätt mycket raketer så det fanns att titta på. Gick mot stan och strax efter midnatt var vi i centrum. Kom på att Philipp ju firade nyår i Neustad (= i närheten) och vi lyckades komma igenom mobilnätet och frågade var han var just då. Visade sig han stod vid en bro några hundra meter från där vi var, så vi knatade dit och önskade honom Gott Nytt År.

Var hemma vid halv två, i säng vid halv tre men somnade först halv fyra för det fortsatte att smällas av smällare fram till det. Det stör mig inte om jag väl sover, men när jag ska till att somna är det stört omöjligt när det plötsligt smäller till. Det ekar ju rätt bra mellan husen också. Vaknade strax före fem och då var det ju ingen ide att försöka somna om så jag smög upp och cyklade till jobbet (vågade inte ta bilen, tror inte jag var nykter nog för det). Alex hade nämligen bestämt sig för att (eller det gick inte heller några tåg 5 på morgonen på nyårsdagen) att inte kliva upp när jag måste utan sova vidare och vänta tills jag kom hem från jobbet.

Körde honom på kvällen till tåget igen och nu ska jag försöka hålla mig vaken 2-3 timmar till och sen gå och lägga mig. Nu är det för tidigt, då kommer jag vakna och kan inte sova inatt igen. Jobbar dagpass imorgon och övermorgon också innan jag har ledigt på onsdag.

Sjukt väder, vi har 1 januari och har haft 12 grader varmt på dagen. Hej våren liksom....fast det kommer säkert bli kallare och snön kommer säkert också sen när vi inte längre vill ha den...

Inga kommentarer: