lördag 23 februari 2013

6-1

Det blev som fruktat. Storstryk. Fast det började bra. Riktigt bra. Sen fick Basti Prödl rött kort och sen var det slut på det roliga. Vi nöjer oss så. Det positiva var att nu har Bayern ett mål i baken också. Det första år 2013. Nått ska man ju vara bra på. Vi är inte bra på att vinna. Men vi kan förstöra andras rekord i alla fall.

U19 spelade 1-1 och jag kunde se andra halvlek. Werder missade en straff och gjorde ett självmål. Spelet var sådär. Var inte så katastrof som mot Hannover och Wolfsburg men bra var det inte.

Så vill ja ha det! Grönt och varmt och foboll!
Bra var däremot U23 igår kväll. De slog ligakonkurrenten med 3-1. Mål Obst, Hernandez och Kobylanski. Max Wegner gjorde comeback efter lång skada och Dennis Wegner (nej de är inte släkt) spelade andra halvlek, alltså var hans skada inte så farlig (var lite tejpad på knäet bara). Flo Nagel spelade också men fick avbryta skadad i slutet av andra halvlek. Hoppas på ett snabbt tillfriskande där med.

I övrigt var det skitkallt både igår kväll -2 men kändes som -10 minst och idag var det iof +2 men blåste snålt så känslan var likväl -10. Brrrrrr. Nu får det vara slut på vintern! Men imorgon blir det ingen kall livefotboll, imorgon tänker jag se båda matcher från soffan under ett fleecetäcke!

Inga kommentarer: