lördag 2 februari 2013

Fullt upp

Har man inte fullt upp kan man se till man får det genom att klämma in en U21 testmatch mellan jobbet och träffa Benni och Mareike för en middag + Bundesliga Konferens. Sen när de åkte till Oase (bastuparadis, jag och bastu passar inte ihop så jag tackade nej) cyklade jag till gymmet. Har precis kommit hem, ska nu duscha sen blir det sängen.

Igår lyckades ju Werder faktiskt vinna. Men de ska nog vara tacksamma att Hannover har så många skadade att de nästan spelade med sin B-elva och var så mycket sämre pga det. För Werder var bättre det var dom men inte såååå mycket bättre. Men det är ju ett steg framåt i alla fall. Vore ju bra om det höll i sig ett par matcher.....

Tillbaka till U21. Jag bestämnde mig lite spontant för att se den matchen då solen sken från en blå himmel när jag slutade jobbet. Som vanligt denna säsong består U21 till 75% av U23. Leon, Malte, Berndt, Jeff, Yannik, Torben och Jouni spelade. Det var rätt blåsigt men man märkte ändå att solen värmde. Sen försvann den blåa himmelen, det blev grått och då kände man det var rätt kallt. Sen väldigt plötsligt kom en liten men ordentlig snöstorm. Där gav Jana upp (hon hade följt med efter jobbet) men aldrig att jag lämnar en match pga väder eller resulat! Den gick också snabbt över men tyvärr kom inte solen tillbaka så det var lite kallt. Speciellt eftersom jag inte klätt på mig för att stå ute i nästan 2 timmar.

Imorgon är det jobb igen, sen har U21 faktiskt en testmatch igen, där får det bero på vädret och vad jag är på för humör för jag vill inte missa matchen Leverkusen - Dortmund 17.30. Frågan är om jag också imorgon orkar åka iväg och träna på gymmet först efter fotbollen? När jag väl är där, är det ingen skillnad om jag tränar vid 15-tiden eller 20-tiden men så ska man ju ta sig dit först.....Jaja, träna och se Bundesliga ska jag i alla fall. U21 som sagt, får bli spontant imorgon med. U23 skulle egentligen ha satt igång sin ligasäsong igen, en del har spelat idag men just U23:s match blev inställd då Rehdens plan inte tålt regnet som varit. Rykten säger de lägger in en testmatch i veckan som kommer mot Wilhelmshaven eller Lotte. Jag hoppas bara de väljer att spela den på Platz 14 eller 11 här i Bremen och inte borta hos de andra.

Inga kommentarer: