måndag 4 februari 2013

Bayer 04 Leverkusen

Jag hoppades ju matchen skulle bli bra. Den blev mer än bra. Jisses vilken match! Leverkusen är riktigt bra denna säsong och att se Dortmund spela fotboll är nästan alltid en ren njutning.
Sven "Manni" Bender i gult och Lars Bender i blått.

Bilden är på tvillingarna Bender, båda landslagsspelare och uttagna till vänskapslandskampen på onsdag men den ena spelar i Leverkusen den andra i Dortmund. Bjuder på en video på de båda också. :)

Leverkusen visade varför de ligger så högt i tabellen i år, tvåa innan gårdagens match men då Dortmund vann gick de förbi och är nya tvåor och Werkself är nu trea.




Basti gjorde en av sina bättre matcher i karriären och belönades i dag med förlängt kontrakt till 2016. Naja, så klart avgjorde inte det och de har ju kommit överens före matchen så klart men det blev officiellt idag. Han lär ju vara nöjd trots allt strul och 4 månaders klubblöshet nu när man ser hur bra det blev. Jag har alltid trott på honom men han hade många kritiker i Werder. Av och till är han nämligen lite övermotiverad och så även igår så han orsakade en straff. Som tur var missade Dortmund den straffen (de hade en tidigare i matchen också, den satt dom men då var Basti oskyldig!)

Inga kommentarer: