måndag 4 februari 2013

Långtråkigt, kablonktrött, och hur kan man????

Jag har så långtråkigt jag övervägt att sticka och träna fast jag inte är helt frisk. Men jag ska inte, oroa er inte! Är dessutom kablonktrött och skulle helst gå och lägga mig NU, men då vet jag att jag vaknar vid midnatt pigg som en spigg.

Vi har mer eller mindre kaos på jobbet, det går en influensavåg i Tyskland nu och varje dag nästan ringer sig en ny kollega sjuk. Bara idag ringde tre stycken. Jag har ingen aning om vem jag ska jobba med imorgon, när jag gick hem var det inte på långa vägar löst, då hade de precis tråcklat ihop kvällen. Jag hoppas någon dyker upp i alla fall...:)

Och U23 testspelar mycket riktigt imorgon. Men klockan 15.00! Hur kan man??? Hur kan man på en vardag lägga en match klockan 15.00??? Nu är det ju normalt för mig inga problem men just imorgon har jag en kurs mellan 14.30 - 17.30. I alla fall planerat. Men nu när typ alla som inte är sjuka måste jobba järnet är jag tveksam till om utbildningen blir av. Misstänker så många måste jobba att den kan bli inställd pga för få deltagare helt enkelt. Jag hoppas! Håller tummarna att jag kan få sluta 14.00 imorgon och inte 17.30. Jag lär ju överleva även utan att se matchen men fasen vad jag skulle vara sur...hahaha.


Inga kommentarer: