lördag 9 februari 2013

Fotbollsdag

Först jobbade jag lite. Med betong på lite. Var på en annan station idag än min vanliga. Var det soft eller? Det var inte direkt mycket att göra kan man ju säga.
Marcel Hilßner

Sen åkte jag och handlade eftersom det inte var någon idé att åka hem för en halvtimme mellan jobbet och fotbollen.

Mötte upp Benni vid konstgräsplanen och så såg vi Werders U19 i bokstavligen sista sekunden slå St Pauli U19 med 1-0. Målet gjordes av vinterns nyförvärv Davie Selke. Direkt efteråt spelade U21 som vi tänkt att se lite av men direkt när U19-matchen blåstes av så kom en rejäl snöby så vi valde att åka hem istället.

Davie och Marcel
Marius Krumland, Tobias Schwede, Davie Selke
Gjorde hemgjord pizza och såg sen matchen Stuttgart - Werder. Werder har inte vunnit två matcher i rad på 15 månader! Sista matcher i Stuttgart har slutat i stora nederlag. Men de kan visst än. För nu spelade de plötsligt riktigt bra och vann med 4-1. Två mål av Mehment Ekici som varit en besvikelse sen han köptes förra säsongen men som sakta verkar hitta sin gamla form. Aaron Hunt och Kevin de Bruyne gjorde de andra två.

Av bara farten såg vi sen kvällsmatchen också lite så halvt mellan Bayern München - Schalke 04.

Vi kollade och såg att U21 vunnit med 3-1 över FC Burg, mål av Yannik Jaeschke, Jonas Siegert och Orhan Yildirm. Andra från U23 förutom Yannik och Orhan var Leon Henze, Jonatan Schmude och Jerome Reisacher. 
Marcel Hilßner och  Maik Lukowicz

Så det var ju en rätt bra Werder dag idag om man säger så. Så nu vet ni mitt kära U23 vad ni ska göra imorgon! Föresten kom halva laget och såg U19 matchen då de haft avslutningsträning precis innan.


Inga kommentarer: