torsdag 28 februari 2013

Gör mig långsamt klar

har vattnat blommorna, soporna är utburna och jag har packat det sista. Ska nu långsamt bege mig iväg, är tidigt ute men hellre det än att behöva stressa. Och om jag sitter här hemma och läser eller på flygplatsen spelar ju ingen roll.

Nu väntar buss, spårvagn, flyg, flygbuss, tåg och taxi (eller promenad) innan jag sent ikväll runt 23-tiden är framme i Falun. Det tar alltid en halv evighet att ta sig från Bremen till Falun. 

U23 spelar imorgon men det är ingen ligamatch eller testspel. De spelar mot Lübeck som också var med i Regionalligan när säsongen startade. Men sen har de schabblat bort sina pengar. Och om du inte har nog med pengar i Tyskland blir du helt enkelt struken ur ligasystemet. De får ju fortfarande spela matcher men de gäller inget och de flesta konkurrenterna i ligan ställer upp och åker upp till Lübeck och spelar ändå, för att på så sätt hjälpa dem lite (entreintäkter, försäljning osv). Men som sagt, matchen gäller inget. Men nu när så många omgångar blir inställda pga vädret tycker många det är bra att få spela och inte tappa spelrytmusen allt för mycket.

Werdersproffs spelar hemma på lördag och jag hoppas hitta någon kanal som visar matchen, nu är det ingen toppmatch då de spelar mot Augsburg så det kan hända jag får nöja mig med stream (det var länge sen!).

Inga kommentarer: