söndag 3 november 2013

Bra Werder-helg

Om förra helgen var rätt usel (även om U17 - med en seger och U19 - med oavgjort gjorde bra ifrån sig) så var denna helgen helt super!

Först vann igår U23 derbyt mot Hamburgs U23 med 3-0.

U19
Sen vann U17 i förmiddags med 6-0 mot Union Berlin. Samtidigt spelade också vårt U19-lag mot Union Berlin (man gör så i Bundesliga med U-lagen som kommer långt ifrån, på så sätt kan de åka med en buss och spar pengar) och vann med 2-1. Jag kunde ju pga jobbet bara se första halvlek, men hade tur och fick se den där alla mål kom. Här har ni foton från den halvleken också: --> U19 - Union Berlin.

Sen har nyss våra proffs vunnit miniderbyt mot Hannover med 3-2. Den matchen såg jag inte alls men har hört delar av den på radio i bilen mellan mina patienter. Först fick Hannover en straff och det blev 1-0, sen fick Werder en straff som Aaron Hunt förvandlade och så var det 1-1. Sen nickade Makiadi (av alla!!) in 1-2 innan Hannover kvitterade till 2-2. Mot slutet så gjorde sedan allas vår favorit argentinier Santi Garcia 3-2 målet. Han är vänster ytterback men har redan gjort 2 mål. Då ska man veta att Werder innan denna matchen bara gjort 9 mål hittills i ligan. Alla våra forwards är ju skadade (och innan det led de av måltorka) och åter spelade Werder utan en riktig

forward. Men lyckades trots det göra 3 mål. Hade jag inte trott!