onsdag 16 mars 2016

Onsdag

Sitter och väntar på paket idag igen. Har beställt en Snuggle Safe, en värmeplatta för djur. Den värmer man i mikron och så håller den värmen hela 10 timmar! Så fort DHL varit här ska jag förbi jobbet och hämta schemat och sen till gymmet.

Ikväll ska jag ringa veterinären direkt han öppnat. Fluffis har tyvärr inte ätit alls själv. Få se om han tycker vi ska prova tvångsmata eller om vi ska ge upp. Jag börjar nästan själv vara inne på alternativ 2 faktiskt. Andningen är bra men annars verkar hon själv ha gett upp lite. :(

Tur jag har semester denna veckan även om det inte var så här jag tänkte tillbringa semestern. Men tur också ingen resa eller nått var inplanerat. Nu har jag tiden att åka till veterinären varannan dag.

Imorgon måste jag ta tag i en liten vårstädning. Nu när solen kommer ser man hur nödvändigt det är med fönsterputsning tex! Och göra iordning balkongen vill jag också.


Atletico gjorde det onödigt spännande igår! 0-0 efter full tid, 0-0 efter förlänging och 5-5 efter de PSV var först och vid straff nr 8 missade deras spelare medans Atleticos straffläggare nr 8 Juanfran satte sin. Så till slut stod det 8-7 och Atletico är vidare.
första obligatoriska straffarna. Så det gick till vidare straffar där första miss betyder semifinal eller ut.

Inga kommentarer: