söndag 27 mars 2016

Tråkighet de luxe

Noll att berätta. Jag jobbar och för övrigt är allt stängt. Med allt menar jag (nästan) allt. Fick för mig att jag ville ha bröd till sen frukost idag (sen frukost betyder att jag inte orkat gå upp i tid att äta frukost före jobbet då får man göra det efteråt. Även om klockan då är halv tolv....). Så jag letade öppet bageri. Och letade. Och letade. Efter ett tag hittade jag en turkiskt bageri (turkar firar inte påsk) så jag fick lite bröd till min frukost.

Imorse regnade det och jag blev blöt. Tur då jag bara hade 3 patienter. Iof 3 som tog tid men jag var ju inte så mycket ute på cykeln i alla fall. Nu har himlen blivit blå och solen lyser lite så det ser bra ut för kvällen. Som iof även den är kort. Har bara 7 patienter mot normala 15-20 stycken. Många har sagt av idag då idag tydligen är stora påskfirardagen och de har besök av familjen eller är själva borta på besök. Trist bara att 2 st är vid 18-tiden, sen paus till 19-tiden då jag har 3 st och sen paus till 21-tiden då jag har de sista 2. Tur man bor nära och kan åka hem emellan.

Vi tar igen det imorgon istället som är proppfull. Så proppfull så jag inte riktigt vet hur jag ska hinna med men på något sätt går det alltid. Sen har jag 2 dagar ledigt innan normala schemat är tillbaka.

Igår gick jag och la mig utan att ha ont någon stans. Imorse vaknade jag och hade jätteont i höger knä?! Så ont att jag knappt kunde cykla. Det gav iof med sig rätt fort då jag cyklade ändå. Men för säkerhetsskull skippade jag gymmet idag. Att man kan ha legat snett och har ont i nacken eller ryggen det händer ju men knäet? Nu är nästan allt borta, jag känner bara av lite när jag står på huk (vilket man gör ofta i mitt jobb). Konstigt.

Nu ska jag fortsätta se Harry Potter på tyska (värdelöst men hittade inget annat att titta på) äta upp sista påskgodiset och om 1 timme köra igång med jobbet igen.

Inga kommentarer: