lördag 7 april 2007

Dag 1 of my new life

Sådär då har det börjat: Mitt nya liv.

Del 1 kommer gå galant. Att förändra mitt utseende kommer jag fixa. Jag kan vara grymt envis om det behövs och speciellt om jag har en konkret mål att jobba mot.

Del 2 hoppas jag fixa. Jag ska efter påskhelgen ta kontakt med ena lokaltidningen här och höra om de vill ha en som skriver om backhoppning. Just den tidningen har ingen speciell reporter som gör det utan har bara små korta inslag med info från typ TT och aldrig några bilder. Just den tidningen skrev jag dessutom åt för måååånga år sedan, med då om ridsport. Vet jag har urklipp från det, jag såg dom när jag flyttade och det är ju inte så länge sedan så jag borde hitta dom. Tänkte nämligen skicka med dom så får dom se hur jag skrev då, på den tiden då man efter en tävling fick åka till tidningen för att skriva ner sin berättelse på skrivmaskin och framkalla sina egna kort i deras labb!

Del 3 blir värre. Jag måste förändra min personlighet. Jag är en fegis och urdålig på "kallprat" när jag måste prata med folk som jag beundrar eller tycker är hotta. Oftast kommer jag inte på något att säga och står tyst. Det blir svårt och jobbigt att fixa och med just det att ta första kontakten kommer jag need some help from my friend! Får bara hoppas och tro jag kan få det :).

*******
Idag har jag galopperat Den Vilda på gamla banvallen. Det var inte den vanliga "nära döden" upplevelsen som det brukar vara vilket gör mitt STORA beslut så mycket svårare. Men just det har jag lovat mig själv att inte ta förrän efter SGP. Det hänger liksom lite på vad som händer eller inte händer där. Ev kan det även skjutas upp till nästa vår faktiskt. Det beror på vem som dyker och tävlar i SGP.....

Ringde Lena som hänger med på träningen på måndag (det är ju röd dag och hon är ledig) och fotar. Ska bli kul se skillnaden från den första träningen som jag har på kort när Den Vilda var mer eller mindre oridbar...hehe det har hänt en del sen dess.....




Inga kommentarer: