torsdag 5 april 2007

Måste avreagera mig!

Alltså en del människor bara kryper det i mig när jag får med att göra. Och nu har jag sprungit på en..... som jag INTE tål. Bara för det anser hon sig vara jättetjenis med finnarna och tror hon vet och kan allt om dom. Egentligen borde jag inte bry mig då jag egenligen inte är intresserad av någon av dom hon träffade i Planica MEN nu kommer det stora men:et. Jag kan inte låta bli att bli GALEN på henne. I vanliga fall tycker jag det är KUL när någon gillar samma nation eller hoppare som mig. Men denna brud, det går inte!!

Först skriver hon att Vellu är deprimerad för det var en hård natt för honom före en tävling. Nja knappast då. Jag skrev nja inte troligt men orsaken till hans depression anser jag vara hans privatliv och därför tänker jag inte diskutera det på en internetsida. Då skriver hon i princip samma sak efter mig och får det att låta som att det är HENNES idé och att hon minsann vet varför och det låter som jag är dum som inte fattar det.... GAhhhh.

Sen så fort jag skriver något tex: som att Arttus blick kan döda så skriver hon varför? Skriver jag att jag tycker Rane är bäst, så skriver hon att då ska du veta att kortet togs 03.00. Jaha och VAD har DET med saken att göra?? Tycker jag Morgi inte är nice så undrar hon varför? Skit i det du!

Bläääää jag pallar inte mer!

Finns bara en sak att säga. Tack och lov att Havu inte var i närheten av henne utan befann sig tryggt i Finland!!!

Jävla pucko!

Känner jag mig bättre? Näe det enda som hände var att mitt goda humör försvann igen.

Bara inte människan åker till Hiza....vill inte det!!

2 kommentarer:

Vicky M sa...

kolla på hur hon ser ut, räcer inte det?!?!?! hade hon haft så bar kontakt me dem hade hon säkert haft foton e dem, men shi!! ska du göra henne vansinnig, sriv at din kompis tycker att morgi e sjukt bra i sängen eller nåt...hahaha...

Tasja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.