lördag 21 april 2007

Nattliga funderingar

Fick svar idag från lokalblaskan att dom inte hade råd att ha en som skrev om backhoppning. Que trodde dom att dom skulle betala resorna eller?? Skrev i alla fall ett svar att det nog måste blivit ett väldigt missförstånd och att jag faktiskt inte alls ens har funderat på att få ersättning utan kostnaden för dom är = 0. Får väl se om jag får något svar på det. Den andra lokalblaskan har nämligen en speciell reporter som redan skriver rätt okey om backhoppning så dom är inget alternativ. Så får jag nej fast kostnaden är zipp, zero, nada vet jag inte riktigt vad jag ska komma på faktiskt. I värsta fall får jag väl bara vara en vanlig åskådare då även om det inte riktigt alls är samma sak. Inte ens i närheten faktiskt.

Tänk om jag kunde finska, tyska, polska perfekt. Då hade jag haft tusentals möjligheter.....DET skulle jag ha tänkt på när jag valde gymnasielinje.....att jag inte gjorde det! Fast på den tiden såg man backhoppning 1 gång om året på TV. Nyårshoppningarna från GAP och så när det var OS så kunde man kanske få se lite också. Om man hade tur. Internet fanns inte (eller uppfunnet var det men det var väl ungefär allt) osv ja ni fattar, läget var lite annorlunda!

Blev lite negativ efter det beskedet men än har jag inte gett upp. Men varför måste allt vara så motigt jämt för?? Ibland undrar jag om jag är riktigt klok som håller på. Varför inte bara strunta i allt, se tävlingarna på TV och tja.... därför att det är så trist nu när jag vet hur jättekul, underbart det kan vara. Fast jag kommer säkert inte ens våga prata med mr H i alla fall så och skulle det mot all förmodan ske så lär väl han inte alls vara intresserad.....:( Slutsatsen måste alltså bli att jag inte är riktigt klok...hahaha

För övrigt jobbar jag ju som sagt. Jag ser fram mot söndag 29 april kl 03.00 då jag går av min maratonsväng. Är faktiskt då ledig i hela 28 timmar! Wow.

Hockey VM börjar på lördag 28 april. Nu har ju hockey VM långt ifrån samma status som ett fotbolls VM men men jag ska titta och heja på Finland som vanligt ~säger bara Saku Koivo~. Har än lite halvdålig koll på vilka proffs som kan tänkas kunna vara med men i motsatts till svenska NHL-proffs så brukar finnarna i varje fall vilja ställa upp för sitt land! Så här ser truppen ut per 18 april:

målvakter:
Fredrik Norrena
Sinuhe Wallinheimo
Tuukka Rask

backar:
Aki Berg
Teemu Aalto
Lasse Kukkonen
Jukka-Pekka Laamanen
Arto Laatikainen
Sami Lepistö
Tuukka Mäntylä
Pekka Saravo
Toni Söderholm
Olli Malmivaara

forwards:
Sean Bergenheim
Jukka Hentunen
Tomi Kallio
Niko Kapanen
Petri Kontiola
Ville Leino
Ville Peltonen
Janne Pesonen
Antti Pihlström
Esa Pirnes
Timo Pärssinen
Mika Pyörälä
Jani Rita
Tuomo Ruutu
Tony Salmelainen
Jari Viuhkola

1,5 timme kvar sen ska jag hem och sova!

Inga kommentarer: