måndag 23 april 2007

Hur trög får man vara?

Alltså jag trodde journalister var hyfsat brighta men tillåt mig härmed att från och med nu tvivla.... Fått svar från tidningen. Jodå jag får gärna skriva åt dom men dom kan inte intyga att jag gör det?? Nähä och hur ska jag då få tillträde till presscentra tror han? Alltså läs det korkade svaret jag fick (har ändrat lite på namn och sånt):

"Dock kan jag inte lämna ut något intyg i XX:s namn som du kan använda dig av land och rike runt. Det funkar inte så. Förresten, tror inte att det är särskilt många tävlingar i Sverige som har särskilda presscentra. På internationella tävlingar brukar det alltid krävas speciell ackreditering i kombination med antingen medlemskap i Svenska Journalistförbundet eller Internationella Sportjournalistförbundet. "

JAG vet ju hur det funkar men uppenbarligen har han ingen koll alls.........hahahahaha och jag försökte ändå förklara mycket pedagogiskt.....

Nu är frågan om jag åter igen ska göra ett nytt försök förklara hur det går till eller om jag trots allt ska göra ett försök med den andra tidningen och hoppas på att dom är smartare.... ska fundera när jag jobbar inatt.

Inga kommentarer: