lördag 30 juli 2011

Inte bara elände

som tur är!

Jag har idag äntligen lyckats ta mig förbi 30 min spärren som jag varit i i evigheter har det kännts som (fast egentligen är det inte så länge). Idag sprang jag för första gången direkt hemifrån, runt hela Stadionområdet och träningsplatserna och hem. Tog 45 min och är enligt Funbeat 4,5 km. Så mål 1 är uppfyllt springa 45 min i sträck och jag är ju väldigt nära nästa mål som är 5 km!

Dessutom känns det rätt okay i baklåret och tur är väl det för nu ska ni få höra! Jag trodde ju lite naivt att man även här kunde ringa och boka sig en tid hos en kiropraktor liksom. Haha trodde jag ja! I detta byråkratiska land. Först måste jag gå till min husläkare, när jag förklarade att jag inte har någon och inte haft någon på 10 år eller så kollade mina jobbarkompisar på mig med stora ögon. Jag kan inte ens minnas när jag var så sjuk jag behövde en husläkare liksom! Sen måste min husläkare skriva en remiss till en ortoped (eftersom jag vill behandla ryggen och baklåret) och den i sin tur måste skriva ut ett recept. Det är ju tur jag flyger till Sverige snart, gissa om jag ska boka en tid hos min Kiro!

När jag sa, jag vill ju gå i förebyggande syfte, jag är ju inte sjuk eller har ont egentligen så menade de att ja då lär du inte få något recept. Här måste man tydligen först få problem inte förebygga dom.......*suck*

Inga kommentarer: