tisdag 5 juli 2011

Outlet, besök

Jana var här på besök idag (hon har semester från jobbet så vi har inte träffats på nästan tre veckor) och Marieke SMS:ade mig och frågade om jag ville med till Outleten. Så vi slog två flugor i en smäll, Jana hängde på och på så sätt slapp vi åka buss och bahn då hon ju har en bil. Var även in på IKEA lite snabbt och köpte fästen så jag kan ha dubbla gardinstänger. Det blir nämligen inte bra att möblera om, det är bäst som det är nu, så förra gången vi var på IKEA köpte jag gardiner som jag ska ha och dra för när solen skiner i ögonen när man vill se på TV.

Jag vill ha min bil här nuuuuuuuuuuuuuuuu. U21:s testspelplan har kommit ut. Det ena kan jag ta mig till med hjälp av tåg och ta med cyklen. Ett av dom andra har Jana snällt sagt hon följer med på (bil) men de andra är körda. De är för långt bort så jag hinner inte dit när jag först jobbat, eller det är på småorter så jag kommer dit men inte hem för då går inte tågen längre. Jaja, så länge jag har den här till seriespelet börjar...! Hade förresten gärna varit på U23:s testspel idag med men det var också så där, jag kommer dit men inte hem. Bläää.

Men imorgon får jag i alla fall se Proffsens testspel eftersom Monika ska dit och hon har bil! Även jag Marieke, Benni och Birthe åker med. Vi åker härifrån vid 08.00 och kommer hem ca 01.00. Blir verkligen en heldag! Tur jag var smart nog att ta ledig även på torsdagen. Hade inte varit någon höjdare att gå upp 05.00 liksom....

Inga kommentarer: