måndag 11 juli 2011

Veckans träning och en massa annat

Veckans träning är inte så mycket att hurra för men inte heldåligt heller. Dessutom gick vi ju omkring hela onsdagen på Norderney och det har jag inte räknat med alls.

Även denna vecka kommer bli halvdålig vad gäller träning. Idag tex var vi och kollade på Werders träning, eftersom det är den sista här i Bremen på mycket länge. Nu åker de iväg på diverse träningsläger mer eller mindre tills ligan startar.

Imorgon åker vi till Achim och ser U23 testspela och jag hade tänkt träna innan men idag fick jag veta vi har Teamträff efter jobbet så det kommer jag inte att hinna med och på torsdag misstänker jag hela dagen går åt att göra ärenden då det är min enda lediga dag denna veckan. På fredag firar vi Mareike. På lördag vill jag se U21:s testspel om jag kan klura ut hur jag ska ta mig hem.

Dessutom tror jag min cykel säger tack och adjö snart. Nu knackar det mycket från tramporna och Benni hade haft det på en cykel förut och då var det kullagret till tramporna som var kaputt så rätt var det var ramlade tramporna av. Idag knackade det hela tiden mot innan någon gång ibland. Var förbi en cykelverkstad men de hade stängt pga att de har så mycket reparationer. Och hur som helst lär ingen kunna laga den innan imorgon bitti. Alltså chansa och hoppas den håller ihop lite till. Helst till min semester men det tror jag inte riktigt på faktiskt. Det är bara så illa att jag inte tar mig till jobbet utan en cykel. Får väl panikköpa en i värsta fall. På vardagarna går det att åka buss om man går upp tidigare och det får jag väl göra om det behövs. Men lördagar och söndagar är det helkört. Går inga bussar så tidigt förbi mitt jobb. :(

Inga kommentarer: