måndag 18 juli 2011

Veckans träning


Har medvetet inte joggat. Nu känner jag inget från vänster baklår och hoppas att det så förbli när jag denna vecka tar upp löpningen igen. Dessutom var förra veckan full av andra saker, två testspel, Mareikes födelsedagsfest osv, så tiden fanns inte heller riktigt.

Har sovit länge, slappat och bara njutit av att inte göra något, men nu måste jag in till stan, har ett paket att hämta på posten och när jag ändå är där åker jag och lämnar plasma också. Pga det blir det senare ikväll endast en promenad.

Sen funderar jag hit och dit på hur jag ska göra med gymmet. Jag vet jag borde komplettera min träning med gymövningar. Och jag har en del saker hemma som jag kan använda men på något sätt blir det inte av. Och på gymmet finns ju även en del andra bra saker som crosstrainer, löpband osv. Och det gymmet jag tänker på McFit kostar ju "bara" drygt 18 Euro i månaden. De har visserligen inga klasser utan bara individuell träning med naja, får fundera vidare. Det ligger ju precis vid plasman så jag kanske går in och anmäler mig idag. Eller så funderar jag vidare och gör det senare i veckan. Jag är egentligen emot att träna inomhus när man lika gärna kan göra det utomhus men ibland är det ju ändå bra liksom....ja, jag är lika förvirrad och obeslutsam som jag låter...!

Inga kommentarer: