lördag 9 juli 2011

Tiden springer iväg!

Igår gick det i ett från det att jag kom hem från jobbet. Handlade på vägen hem för Mareike och Benni skulle komma över för att äta lite (jag har ätit där flera gånger under veckan) och sen se på fotboll, Werders testspel sändes på Werder-TV.

När jag väl var hemma skruvade jag upp de nya gardinfästerna (så jag kan ha dubbla gardinstänger) sen fick jag lov sy upp gardinerna jag köpt för de var superlånga. När allt det var klart städade jag och sen var det tid att börja med maten.

Vi såg matchen som var slut först vid 21-tiden och efter att ha diskat och plockat ihop var det ju bara att duscha (hade inte hunnit det innan) och sen gå och lägga sig. Träna hann jag inte alls med.

Idag har jag åter jobbat och när jag kom hem slocknade jag på soffan totalt knockad och vaknade nyss. Är ännu seg, så får se om jag tar mig iväg och tränar idag med. En liten prommis senare kanske.

Första testspelet på Norderney som vi såg vann Werder med 13-1 mot Meppen, fast då ska man veta Meppen gjorde sin första träning efter uppehållet dagen innan och spelar i div 4 normalt. Igår spelade man mot Midjylland från Danmark och förlorade med 4-5.

Inga kommentarer: