torsdag 28 juli 2011

Som igår ungefär

Ville gärna träna innan plasma lämnandet men när jag räknade timmarna insåg jag att det skulle jag inte hinna med (är ju svårt veta hur länge man måste vänta på plasmastället så jag måste ju ha lite tid i reserv också). Bläääää, men som sagt nu är det bara två kvällar kvar.

För övrigt kollar jag nu på lite sim-VM innan jag ska cykla till jobbet. Ryan Lockte och Michael Phelps ;), coola killar! :)

Idag tränar proffsen halv fyra här hemma också men jag jobbar ju....:(. Skulle gärna ha kollat annars, var ju evigheter sen de var i Bremen och det är varmt och solen skiner. Dessutom missar jag också avslutsträningen imorgon som de har inför första rundan i DFB-pokalen som de spelar på lördag (bortamatch).

Jävla skitpass (kvällspassen alltså). Långtråkiga som attan är de också. Fram till klockan 18.00 gör man typ inget. Sitter bara och väntar på att någon möjligen behöver hjälp att gå på toaletten. Idag är det dessutom bio så då lär det bli ännu lugnare för oss eftersom nästan alla boende går dit.

Inga kommentarer: