lördag 2 juli 2011

På G igen med träningen

Idag har jag varit i Bürgerpark och sprungit. Fick lov att ta en gåpaus efter 17 min (5 min lång) för jag var flåsigare än vanligt, men benen kändes pigga. Fast sen när jag summerade tiderna så märkte jag att jag sprungit drygt 1 min fortare så det kan ju vara en förklaring. Totalt blev det ca 25 min jogg och 45 min prommis. Ingen känning i vänster ben i alla fall. Har ju haft två "vilodagar" med bara cykling. Imorgon får det bli vändan runt Stadionområdet.

Precis nu har jag och Mareike bokat biljetterna till Sverige. Vi flyger 30 augusti klockan 07.35 härifrån. Landar på Skavsta 09.05. Sen tar vi en flygbuss till Stockholm och eftersom vi inte riktigt vet när de går (finns inga tidtabeller för augusti än) + att vi vill äta och gå en vända i Stockholm tar vi tåget först 19.45 mot Falun (de tidigare är mer än dubbelt så dyra) och anländer Falun 22.26, så då vill vi bli upphämtade tack! Hur länge vi stannar vet vi inte, men troligen åker vi vidare på fredagen alltså 3 nätter kan ni boka rummet åt oss. Ni kan ju fråga om det är helt omöjligt att boka på en dag extra om det behövs, det kanske är ledigt även på fredagen om vi har tur.

Vad vi exakt ska se mer än Dalahästtillverkningen får visa sig. Den har i alla fall Mareike sagt hon absoult vill se.

Sen har vi preliminärbokat en helg i juli också då jag åker till Paderborn igen. För Paderborn spelar hemma på söndagen och det är Libori där då (starthelgen). Benni åker dit på fredagen så jag får isåfall sällskap med honom ner. Sen jobbar jag kväll på måndagen så det passar att jag åker hem måndag morgon. Visserligen är det Tag der Fans här på söndagen men jag kan ju se spelarna jämt och ständigt så jag måste inte dit egentligen. Var bara spelarbussen jag hade velat kolla in för den får man ju inte annars se invändigt men jag känner att Paderborn lockar mer faktiskt.

Inga kommentarer: