måndag 5 november 2012

Jag blir så tröööööött

Så fort jag kommer igång lite ordentligt med träningen, ja då måste jag pausa. Min förkylning har tagit om. Efter jobbet idag däckade jag i sängen, fast inte så mycket pga förkylningen, mer pga att det blev sent båda helgdagarna och jag har jobbat och alltså fått lov pallra mig upp klockan 5 ändå. Sov två sköna timmar :)

Imorgon har jag i alla fall ledigt, ska in en sväng på stan och hämta ut fotbollsbiljetter. Sen måste jag göra lite sånt där praktiskt som måste hinnas med på lediga dagar som städa och tvätta. Men i övrigt faktiskt mest ligga på soffan och läsa böcker.

Är Champions Leauge imorgon igen, Real Madrid - Borussia Dortmund. Dortmund lyckades ju vinna hemma och jag håller tummarna för att de upprepar det otroliga även borta. Även vårt U23 spelar imorgon borta i Hamburg. Men jag kommer inte åka dit. Behöver vila och inte stå ute en kväll till i kylan.

Efter min enda lediga dag väntar igen 6 jobbpass innan jag får en ledig dag till. Men nu är det bara drygt två veckor till nästa semesterperiod om 10 dagar!

Inga kommentarer: