fredag 30 november 2012

Sjukgymnastik

Kan göra jävlig ont! Huaaa... men blir det bra av det så är det väl bra. Fick en övning att göra också och så ska de vid mitt tredje besök tejpa armbågen med tejp. Och så ska jag inte lyfta så mycket. Kul, verkligen. Låter sig liksom inte göras på jobbet. Men jag får försöka använda höger arm så mycket som möjligt, se om jag kanske kan byta något dagpass till kväll med någon och om det inte alls går och jag får för ont får jag sjukskriva mig. Känns bara så fel att göra det när julhelger och sånt kommer. Har annars ett rätt bra schema i december med inte så många pass på raken, bara en gång har jag 7 på raken. Men då ska jag se om jag kan byta några pass till kväll med någon.

Jobbar nu tre dagpass på raken så då lär jag ju märka hur armen känns efter det. Har i alla fall redan sagt jag vill ha kvällspass i januari pga armen.

Inatt hade jag ett värmeplåster på och det kunde jag gärna ha sa sjukgymnasten om det hjälper. Så jag får ta en sväng förbi 1 Euroshopen imorgon (glömde det idag) och köpa fler värmeplåster. Har iof ett lager så jag klarar mig en vecka eller så.

Inga kommentarer: