lördag 3 november 2012

U23 och U21

Igår for vi iväg till Cloppenburg för att se vårt U23 möta, ja Cloppenburg :). Första halvlek var en katastrof och det stog 3-0 till Cloppenburg (som ligger i botten av tabellen). Men det blev lite bättre efter pausen och ganska snabbt petade Werder in ett mål till 3-1. Sen blev det en lång transportsträcka med hur många brända målchanser som helst. I 87:e minuten gjorde sen Cloppenburg ett självmål efter en rörig cituation i målområdet. Och 2 minuter senare drog Martin Kobylanski till med ett kanonskott från 50 meter som otroligt nog gick in i mål. Så slutade det till slut med 3-3.

Idag efter jobbet var vi på U21 fotboll. De spelade här hemma men pga regnet inte på sin ordinare Platz12 (där det finns sittplatser under tak) utan på konstgräset Platz14. Där finns inget som skyddar. Absolut inget. Plus är att det från sidlinjen till stängslet som går runt planen är 50 cm så man står ju sisådär 20 cm från planen och ser verkligen allt från första parkett. Men när det regnar och blåser som  idag är Platz14 ingen höjdare. Det var däremot spelet. De mötte Schwachhausen och det brukar innebära många Werder mål. Och i år när så många spelare är friska består ju halva U21 av U23 spelare som inte riktigt då platsar i truppen så för att de ska få spelminuter spelare de U21. Så även idag. Lukas, Yannik, Jerome, Torben, Oliver och Jeffery var med från U23. Matchen slutade 9-0 och jag hade före önskat mig 10-0 så jag fick ju nästan som jag ville :).

Nu har jag duschat varmt, ätit nått litet och väntar på att Mareike ska komma från Hannover. Idag är en stor TV Show, Wetten Das i Bremen och en utmaning gör de på Platz11 och så görs det alltid en vadslagning i stan. Vad som det slås vad om får man veta i början av showen som vi ska se på här hos mig. Beroende på vad utmaning är får vi se om vi stannar här eller beger oss in till stan. Till vadet på Platz11 måste man ha biljetter. Där ska en 400 m häcklöpare tävla i häcklöpning mot en cyklist på en BMX-cykel. De ska båda alltså hoppa över häckarna och vadet är att cyklisten påstår han är snabbare.

Imorgon väntar jobb och sen går vi till Stadion och ser på proffsen.

Inga kommentarer: