söndag 25 november 2012

Vintersportsöndag (och Formel 1)

Alltså det är ju som tur mycket skidor och backhoppning när tysk TV kör Vintersöndag. Men det stora men:et. Det är också mycket bob och rodel. Inte riktigt mina saker liksom. Då är det tur det även är mycket Formel 1, även om jag oftast ser förvisningen från depån, starten och 1-2 varv sen ser jag inte mer förrän de sista varven.

Formel 1 är ju också superstort här, så det visas det massor av. Och sen lägger vi till lite fotboll, Bundesliga kör 3 matcher denna söndag och jaaa dagen är räddad! Fast det inte finns någon live fotboll från Werder. Eller ja, damerna spelar just nu men de ser jag inte så ofta. Det är liksom inte någon direkt kvalite på deras spel. Våra U15 killar spelar tekniskt bättre.

Vi står under G:et i Wolfsburg till höger på bilden!
Var ju i Wolfsburg igår och det var en rolig bortamatchresa. Även om vi blev försenade hem (åkte med det extra insatta fobollståget både dit och hem) för några idioter så klart skulle bråka med polisen i Hannover och sen dra i nödbromsen i Achim.

Werder lyckades spela 1-1 och det var bra med tanke på att de sista 30 min fick spelas med 10 man efter att Lukas Schmitz fått gult-rött kort och det var på bortaplan. Gästläktaren rockade i alla fall och vi hördes mycket mer än hemmafansen!

Inga kommentarer: