onsdag 7 november 2012

Sjukdomsuppdatering

Ögat var riktigt besvärligt igår kväll/natt och imorse. Men sen blev det bättre och bättre under dagen och är nu på kvällen nästan bra. Dvs det rinner inte mer, jag är inte så ljuskänslig mer och det gör inte ont. Lite rött är det än. Men bra mycket mindre än i morse då det var knallrött och lite svullet.

Förkylningen är även den på väg att försvinna (igen och denna gång får den gärna hålla sig borta). Snuvan är helt borta, ont i halset med. Lite hosta är kvar men den brukar jag ju få dras med.

Jag försöker i alla fall att ta det lugnt, förutom jobbet då. Som tur är fick jag ju en massa tidningar och böcker så jag har att göra, nu när jag låter bli att springa på fotboll eller träningar i kyla och väta.

Fast på fredag gör jag ett undantag och ser U23 spela. Men det blir den enda utomhusaktiviteten denna veckan. Vi har regn och blåst och absolut inget väder man måste ut i. Hade det varit uppehåll och sol hade jag gått ut för att få lite frisk luft, det är alltid bra. Men inte i ruskväder. Då tror jag helt klart det bara är dåligt.

Inga kommentarer: