onsdag 28 november 2012

Trött

Gick ju som ni kan gissa inte så bra att somna i rätt tid igår. Blir ju så när man varit ledig och jag snabbt återtagit min kropps normaltid som är 10-02 och inte den normaltid jag måste ha när jag jobbar som är 5-22 (helst, möjligen 23). Viss skillnad som ni ser mellan dessa tider. Så jag lyckades sova mindre än 4 timmar och dessa timmar dessutom dåligt, då det nu är fullmåne.

Så jag fick skippa planen på att åka och träna mellan jobbet och fotbollen och la mig för att sova nån timme. Vaknade nyss! Då är det ju tur jag inte börjar förrän 14.00 imorgon. Synd vi har så dåliga kvällstider. Normalt är ju från 13.00 och det är alledeles för tidigt. Man har ju inget av dagen då. Då var mina arbetstider kväll hos Polisen bättre 15-23. För om man slutar 21.30 eller 23.00 är ju ointressant egentligen.

Jaja, nu måste jag skynda mig för om 30 min hämtar Benni upp mig sen beger vi oss mot Stadion och matchen Bayer 04 Leverkusen - Werder Bremen. Mareike kommer inte över till Bremen idag, det blir för stressigt för henne då hon måste tillbaka igen ikväll eller jättetidigt i morgon bitti då hon ju jobbar som vanligt. Dessutom spelade Hannover igår så hon har ju precis sett fotboll ändå.

Inga kommentarer: