måndag 27 maj 2013

Blöt!

Det ösregnar idag. Så jag tog bilen. Nu räddade det mig inte från att inte bli blöt då en av mina patienter lyckades vrida duschhandtaget åt fel håll och duschade ner hela mig....tror jag verkligen ska ta och lägga ett par extra byxor i bilen och ett par i cykelväskan...inte första gången jag blir dyblöt av en dusch eller av en rejäl regnskur (ibland är det som att dra på en duschkran och jag hinner inte ens få på mig regnbyxorna).

Man blir helt deprimerad av detta väder! Jag hoppas ösregnet lägger sig till kvällen så jag kan ta cykeln. Det är inte särkskilt ekonomiskt att åka 2 x 14 km per dag. Det därimellan får jag ju bensinpengar för. Men jag gör det om det öser ner, det gör jag!

Har jobbat klart del 1, kör igång med del 2 klockan 16.00. Eller då måste jag vara på plats så vid halv fyra åker jag igen. Beräknar vara klar runt 19.00. Imorse jobbade jag 6.45 - 10.20. Soft!

I övrigt idag hade jag tänkt bege mig till gymmet, men detta väder gör att man inte har lust till nått annat än att ligga i soffan under ett varmt täcke och läsa en bok. Få se hur jag gör ikväll. Lutar åt soffläge trots allt.

Väderprognoser är ju inte direkt lysande heller:
Möjligen uppehåll i morgon sen regn regn och lite mer regn....


Inga kommentarer: