onsdag 29 maj 2013

Fotboll!

Idag är det landskamp på TV:n. Tyskland vänskapslandskampar i USA mot Ecuador. Nu är inte de bästa med, för de bästa i Tyskland spelar nästan allihopa i Dortmund eller Bayern och eftersom de spelade CL-final i helgen är de inte med i USA. Dessutom fattas några Spanska och Italienska proffs eftersom de spelade ligafotboll så sent som i helgen de med.

Startelvan: Adler - Höwedes, Mertesacker, Westermann, Jansen - L. Bender, Neustädter - Draxler, Podolski, Sam - M. Kruse
Måste handla imorgon, funderar på att köpa mig en Soda Stream. Jag dricker mycket läsk och ännu mer nu när det är varmt och jag cyklar så mycket. Det är både drygt att släpa hem alla flaskor och dessutom dyrt. Tror jag vinner på att skaffa mig en Soda Stream faktiskt. Så imorgon tar jag i alla fall en vända bilen. Vilken får jag se. Regnar det på morgonen tar jag bilen redan då. Annars är kvällsrundan bättre ur bilsynpunkt för jag har inte lika många då och de jag har bor alla så man enklare kan parkera. Men som sagt, vädret får bestämma.

Har haft en soft vecka och kunnat börja först 7.15. Men imorgon måste jag igång vid 6.45 och i helgen redan klockan 6.00. Nästa vecka också så runt 6.15. Blääää.

Inga kommentarer: