lördag 4 maj 2013

Många km blir det

Gissa hur många? Har cyklat 50 km idag. Kvällspasset var mellan 16.30 och redan 18.00 var jag klar. Jag har ju fått en lättare tur nu i början har bara 6 personer på morgonen och 6 på kvällen. Varav bara 1 att tvätta och klä på. Resten är att ta/på av stödstrumpor och spruta insulin. Jag sliter inte på kroppen i jobbet i alla fall. Cyklingen är jobbigare, haha. Men den blir lättare och lättare för varje vända.

Jag hann se nästan hela första halvlek på TV:n innan det var dags att bege sig iväg. Werder ledde då med 2-0 och då tror man ju att äntligen. Efter 10 speldagar utan seger. Sen fick jag lov att jobba och nästa gång jag kunde titta var matchen slut och det stod 2-2. I 85:e och 90:e minuten gjorde Hoffenheim mål.

På vägen hem tog jag vändan förbi Stadion för jag visste att Benni, Thomas, Peggy, Yuting och Yue tänkte hänga kvar och vänta på en del spelare. Mästarna från 1985 firade ju idag 25 års jubileum och nästan hela laget från då var idag i Stadion. Många ville passa på att få foton med dom osv. Och jodå fast det var sent (jag handlade på vägen hem också) var de kvar. Hängde där med dom i 1 timme innan alla var klara och sen  tog jag och Benni sällskap hem och jag fick andra halvlek berättad för mig.

Imorgon väntar jobb 2 gånger igen och däremellan U23-träning och U19-spel. U23 spelar också men borta i Meppen och dit hinner jag inte. Benni tar tåget dit och har lovat SMS:a mig viktigheter från spelet. Från Regionalliga finns nämligen ingen bra ticker.

Inga kommentarer: