tisdag 14 maj 2013

Snabbjobb och fotboll

Båda turerna gick snabbt idag, vet inte varför. Ibland är det bara så, det flyter på bra. Var på mycket sega ben jag cyklade dit imorse, gick trögt. Men redan på hemvägen var det bättre och på kvällen var det som vanligt. Dock gör knäna fortfarande ont. Fattar inte varför, cykla ska ju vara bra om man har knäproblem. Vilket jag inte har! Jag kan liksom jogga 3-4 km utan att få ont i knäna. Iof blir det ju ungefär 10 gånger längre på cykeln men ändå. 46 km idag.

På vägen hem stannade jag vid Platz12 och såg U21 spela mot Habenhausen. Kom efter 15 min men då tror jag det fortfarande stod 0-0. Till slut vann vårt U21 med 3-2 efter att ha legat under med 1-2. Men två snabba mål och så var saken klar.

Har precis kommit hem och har duschat. Ska äta nått litet och sen hoppa i säng. All frisk luft gör att jag faktiskt är trött runt 22-tiden och det i sin tur gör att jag inte är trött vid halv sex- sex på morgonen. Najs! :D

Imorgon planerar jag att åka och lämna plasma (de öppnar kl 13.00 imorgon, passar bra mellan mina pass). På torsdag får jag en från kontoret med mig på min förmiddagsvända, inget jag oroar mig för, jag vet jag jobbar bra :). Imorgon spelar mitt kära U23 också borta (långt borta) i Flensburg. Följer det på nån ticker.


Inga kommentarer: