lördag 5 april 2014

Helg!

Inte för jag märkt av det men i alla fall!

Werder har spelat lite. U19 förlorade borta mot Hansa Rostock med 1-0 och åter lyckades en spelare få rött kort för nödbroms.

Proffsen spelade 1-1 hemma mot Schalke. Jag har inte kunnat se någon av matcherna, bara läst resultatet. Men imorgon ska jag i alla fall se (nästan) hela matchen Werder II - Wolfsburg II. Det är ettan mot tvåan i Regionalliga Nord. Toppspel med andra ord.

Idag åkte jag inte ens hem mellan mina jobbpass. Jag hade "bara" tre timmars paus mellan då jag hade lunchsvängen också. Och att då cykla hem (tar 30 min) vara hemma 2 timmar och cykla tillbaka lönar sig inte. Men imorgon kommer jag att cykla till Platz11 i min paus.

Min bil står tyvärr ännu kvar på verkstaden. Skulle hämta den igår men då hade det såklart blivit krångel, en pigg på det kugghjul (eller vad det är) som kammremmen sitter fast på hade gått av. Och den hade de precis fått och det skulle ta 2,5 timme till. Så jag fick slänga mig på bussen istället, som såklart hamnade i kö så jag kom 15 min sent också till min första kvällspatient. Men som tur är är ju tiderna lite flexibla. Och bra att jag numera också har en cykel ståendes på jobbet!

Karin var snäll och tog min sista patient både idag och imorgon. Gör att jag kommer hem ca 19.30 istället för 21.30 för jag måste sitta och vänta på att klockan ska bli 20.30 innan jag kan göra den insatsen. Är noga med tiden för det är en diabetespatient. Men Karins tur går mellan 19-22 så hon behöver inte vänta för att klämma in det jobbet. Snällt!

Inga kommentarer: