måndag 21 april 2014

Ibland ska man ha tur också!

Det regnade i morse, det regnade på förmiddagen. Så då var vi lite sura, jag och Benni för vi ville på eftermiddagen kolla på pokalfotboll mellan Uphusen och Rehden. Men jag kollade vädersidorna och det såg lovande ut till eftermiddagen och sen på kvällen skulle det komma åska. Och se man på, ca 1 timme innan så slutade det regna och tom solen kom.

Så vi åkte dit, är inte långt, 1-1,5 mil bara. Och solen sken, var riktigt varmt! Rehden vann med 4-1, var en bra match så det var roligt vi kunde åka dit. Direkt vid slutsignalen började det regna lite. Men rätt lite, bara några droppar. Sen efter ett par minuter (då vi som tur var redan satt i bilen) kom åskregnet och åskan. Det ösregnade, haglade och blixtrade. Bra att man satt i bilen. Fick krypköra hem och sen sprinta hem för att inte bli dyblöt. Men vi fick uppehåll de 2 timmar vi behövde!

Imorgon är det jobb igen, jag har finvecka = bara förmiddagspass. Om allt flyter på bra och vädret är fint (ska bli sol säger de) så kommer jag åka direkt till Platz12 och kolla på U17 som spelar mot Dresden. Sen hem och äta innan vi ev också kollar på proffsens träning klockan 15.00. Beror på vädret.

Inga kommentarer: