söndag 17 augusti 2014

4 x vinst!

Ibland kan dom ju. Werder.

Timo Dressler
Vi börjar med första matchen U19 - Dynamo Dresden. Det var dessutom den enda vi såg live. Bra spel, många mål och lite dramatik. Vår kapten Timo Dressler blev fult foulad och fick bäras iväg på bår. Men det var visst inte så illa, han kom haltande förbi oss sen med ett jättepaket runt fotleden. Skönt det!

Det hela slutade 5-2 efter mål från Bytyqi x 3, Lercher och Käuper.

U17 spelade nästan samtidigt så de såg vi inte, de vann i alla fall över Concordia Hamburg med 4-2 efter mål från Eggestein x 2 och Vollert x 2.

Jag och Hanna åkte förbi och köpte oss hämtmat innan vi åkte vidare till mig och först följa matchen St Pauli U23 - U23 på liveticker. Även de vann enkelt till slut med 5-1 efter mål från Lukowicz, Mainka, Wegner, Hilßner och Sternberg.

Och sen har vi då våra katastrofer. Proffsen. De spelade pokal mot ett lag i 5:e ligan. Och hade så svårt för att göra mål. Efter full tid stod det 1-1. Werders mål dessutom efter straff. Sen lyckades den sämsta av dom alla Lukimya nicka in ett mål i förlängningen så det blev 2-1. Och sen gjorde vår U19-em hjälte Selke 3-1 och alla trodde det var klart. Men Illertissen gav sig inte och petade in 3-2. Men det lyckades Werder hålla och med mycket möda tog man sig äntligen till andra rundan efter att 3 år i rad åkt ut mot lag från 3:dje eller 4:e ligorna. Men spelet var uruselt och om dom inte rycker upp sig rejält på en vecka blir det storstryk om en vecka när Bundesliga startar och Werder spelar borta mot Hertha Berlin.

Inga kommentarer: