söndag 31 augusti 2014

Enda smarta idag

var att åka och träna. 3 km löpband och 2 varv i Milon-cirkeln. Sen 15 min i Medyjeten.

Sen var jag förbi loppisen. Okay, den var stor. Men inte så bra. Nu var jag iof där halv två och många hade redan plockat ihop och flera andra höll på. Men det var bara gamla kläder och krafs. På loppisar i Sverige brukar det ju också vara flera bord med hembakat och pyssel. Men det såg jag inget alls av här.

Så jag for vidare till Roland-center. Var inte bara jag som tyckte söndagsshopping skulle vara roligt. Lång kö för att komma in på parkeringen, den började tom 1 km innan. Sen hade jag supertur och hittade en ledig p-plats fort, hade tur och en for precis ut. Väl där inne var det smockfullt. Jag hatar att trängas med andra. Så jag gick bara in på Real och köpte mig lite mat, behövde frukostmat tex. Sen tappade jag lusten och åkte hem. Ja, inte utan att först köä länge för att komma ut från parkeringen också, så klart.

Nu ska jag pyssla ihop ett bra "körschema" på min tur imorgon, sen planera in mina träningpass också. Funderar bara på om jag ska köra mån-ons-fre eller tis-tors-lör. Dumt bara att jag inte vet om jag får ledigt lördag kväll som jag önskat eller ej. Vet jag ju först på onsdag. Har mer att göra denna dubbelvecka. Har patienter från två kollegor (ja inte alla deras, det skulle bli för många) som är på semester.

Inga kommentarer: