måndag 4 augusti 2014

Snart får man gå och lägga sig,

det är det bästa på hela dagen! hahaha, närå men just idag är det det. Dels är min säng nybäddad och det är väl aldrig så skönt som då att krypa ner mellan lakanen. Dessutom är jag lite trött idag, måndagar efter ledig helg är alltid segt vad gäller kliva upp då jag rätt ofta går och lägger mig alldeles för sent på söndagen.

Igår var det ju äntligen lite fotboll i Weserstadion igen, Werder - Chelsea. Och tro det eller ej  men Werder slog Champions Leauge vinnarna med 3-0. Fast i ärlighetens namn ska det nämnas att Chelsea fortfarande var lite väl mycket i semesterstämning. Men de spelade med nästan bästa laget (var bara några av VM-spelarna som gått långt i turneringen som saknades, bl a tysken Schürrle). Men Torres, Costa, Terry, Drogba, Cech, Fabregas osv spelade. Mourino skyllde på domaren (dömde två straffar för Werder) men i alla fall den ena var helt korrekt. Den andra kan man men måste inte. Dessutom var domaren rätt petig och blåste frispark direkt när någon Werderspelare tacklade en från Chelsea så det var lika för båda.

Men riktigt kul att få se så många världsstjärnor live! Är man ju inte bortkämd med de senaste åren då Werder missat både Europa- och Champions Leauge. 

Inga kommentarer: