onsdag 27 augusti 2014

Jag är mer tränad än vad jag ser ut.

Japp. Nu har jag gjort 2 test på nya gymmet. Första visade att jag har mer muskelmassa än genomsnittet (räknat på ålder och sånt). Idag gjorde jag ett kraft och uthållningstest. Båda gångerna har jag haft olika tränare och speciellt han idag, en ung vältränad typ var rätt imponerad av min kraft. Jag låg tex på magmusklerna där man ska ha värde 38,0 på 55,0, vilket räknas som mycket högt över. Han tom frågade hur jag kunde vara så stark. Jaaaa, vad svarar man på det?! Man ska ju veta också att jag inte tränat på mer än ett halvår ungefär och nu bara hunnit med 2 veckor innan testet. Så det ska bli kul att se om 4 månader när det görs igen vad jag har för värden när jag verkligen är tränad :).

När det gäller uthålligheten låg jag också strax över det värde jag ska ha och återhämtningen var i normal nivå, så den kan ju förbättras.

Har precis kommit hem från 1 timmes seminar på gymmet också. Jag bytte ju för att jag inte riktigt gillade det andra, tyckte det inte hände nått och att man fick för lite hjälp. Detta är visserligen dyrare men man får mycket mer feedback och man har regelbundna träffar och avstämningar med tränarna.

PS: Vad det gäller Annelie - Cykeln står det nu 0-3. Jag ger upp och lämnar in den.

Inga kommentarer: