lördag 16 augusti 2014

Som igår

Ja i princip har jag gjort samma sak idag som igår. Förutom att jag sov länge på morgonen och sen har jag bråkat lite med diverse tekniska prylar som inte ville som jag ville. Men tror jag fick båda problem löst. Så halvt i alla fall.

Först var det ipoden som envisas med att nollställa sig varje gång jag vill ladda upp en ny låt. Och sen fattar den inte att den är nollställd utan tjatar och tjatar om att man måste göra det. Men fick till det, men den låten jag ville ladda upp, den finns inte med märkte jag sen. Så jag får väl göra om det hela. Suck!

Sen påstod mitt pulsband att jag hade mellan 39-58 i puls efter 1,6 km löpning på fart 6,5 på löpbandet (och 15 min). Tror knappast det vad?! Men den tappade också kontakten hela tiden så jag hoppas att det löste sig med ett batteribyte. Kan jag ju testa först nästa gång jag springer. Körde även 2 varv på Milon-cirkelträning och sen 15 min i Medyjeten. Bara att få ligga i den är en bra morot för att åka och träna. :) Så avslappnande och skönt. Är dessutom super för min rygg.

Efter träningen så har jag kollat pokalfotboll och just nu ser jag på friidrott. Imorgon blir det mer fotboll då Werder spelar pokal och U19 Bundesliga. Från träningen har jag vilodag efter 4 dagars träning på raken.

Inga kommentarer: