onsdag 20 augusti 2014

Spridda skurar

Regnat till och från idag men jag har haft tur och det har hela tiden regnat när jag varit inomhus och så har jag kommit ut och sett att cykeln är blöt.

Annars har jag inte gjort mer än att jobbat och mellan passen cyklat in till stan och lämnat plasma och sen cyklat hem igen.

Imorgon blir det träning igen. Idag är dessutom första dagen jag bara har träningsvärk, inte en sån jävla träningsvärk jag knappt kan röra mig :). Det tar sig alltså!

Flo Nagel
Har dock både imorgon och på fredag fått en kort lunchvända också så det blir snabbträning. Har då nämligen bara 3 timmar på mig. Men istället har jag fått slippa (som önskat) mina 2 patienter klockan 16.00 i helgen. Det gör att jag istället kan börja först 17.00 och det är bra då jag båda dagarna så gärna vill se två matcher i fotboll. På lördagen är det U23 hemma mot Hannover 96 U23 och på söndag spelar Florian Nagel bara 10 min härifrån med sitt nya lag. Jag lämnar ju Bundeslandet Bremen varje gång jag cyklar till gymmet och cyklar in i Niedersachsen. Gränsen går strax bakom IKEA. Och han spelar numera med ett lag i Oberliga Niedersachsen efter 1 år ända borta i Kassel. Och när han nu är så nära på besök måste man ju passa på.

Inga kommentarer: