tisdag 5 augusti 2014

Beställt

Jag har egentligen förbud på att köpa kläder, då jag verkligen har tillräckligt. Men för denna måste man ju göra ett undantag. Är så klart slutsåld och levereras först i slutet av augusti. Men den som väntar på nått gott....

För övrigt hade vi sköna 20 grader i morse och ingen sol! Tyvärr är det nu sol och 27 grader. Men ska inte klaga. Hörde Falun hade värmerekord igår med 35 grader och på det soten och röken från storbranden i Sala. Men läser på FB hur fint alla hjälper varandra. Finns massor som erbjuder stall, hagar, att köra kor/hästar/får osv från de evakuerade områderna. Härligt!!

Från imorgon blir min jobbvecka tuff. Fast inte tuff på så sätt att jag har övermycket att göra, utan för att jag måste jobba 4 ggr. Tur jag bor nära! Först mellan ca 7-10, sen en sväng ca 11.30-12.30, sen paus till ca 16-18.30 och sen 3 st mellan 20-21.30. Pestigt men det är bara denna veckan och de har delat upp det så middagsvändan har jag bara 2 dagar sen måste någon annan offra sig. Och sena kvällsvändan har jag bara 3 dagar.

Inga kommentarer: