lördag 30 augusti 2014

Igår

Slutade med att jag bara jobbade och vilade från träning. Det regnade på morgonen, vilket iof slutade sedan. Men jag hade rätt mycket träningsvärk i benen efter testet och löpbandet igår så jag beslutade att det fick bli en vilodag.

På eftermiddagen hämtade jag upp Hanna och så åkte vi i alla fall till gymmet då hon skulle göra ett av testen där (jag fick ett presentkort när jag började). Efter det skulle vi "bara" åka förbi IKEA. Men som vanligt när vi är iväg springer tiden iväg. Det slutade med en helrunda inne på IKEA, sen en helrunda inne på Bauhaus och mat på en Kinarestaurang, hem till Hanna och anmäla oss båda till Klimahaus-lauf. Och vips var klockan nästan 21.00.

Fort hem och se matchen Augsburg - Dortmund. Som Dortmund vann med 2-3. Bra det. Dortmund och Leverkusen lär vara de enda två som har en chans att rubba Bayern så det är bra när de båda vinner.

Idag är det Werderfotboll för hela slanten. Ska om 2 timmar åka iväg på U17 match och direkt efter den är det dags för proffsen att göra säsongsdebut på hemmaplan.

PS: Jag har redan hunnit med att hjälpa grannen under att byta låscylinder så här tidigt på en lördagmorgon :)

Inga kommentarer: