onsdag 29 oktober 2014

Dealat med jobbet

De frågade idag om jag ville jobba jul eller nyår. Vi får ju alltid välja. Jag har funderat på det där någon vecka (lappen kom upp under min semester) och jag hade helst faktiskt jobbat båda helgerna och istället få ledigt på vardagarna där emellan. Dels för att jag då tjänar mer, dels för att alla jag känner här som är mer nära vänner, de kommer inte härifrån och åker alltid hem vid jul och kommer hem efter nyår. Så jag har ingen direkt nytta av att vara ledig på dom helgerna för jag firar inte hur som helst. Dessutom har jag nästan alltid velat jobba så på alla jobb före. Var bara förra året jag var ledig på nyår men titta på fyrverkerier kan jag göra fast jag ska jobba dagen efter. Och så jävla noga är det inte med det heller.

Då är jag hellre ledig mellandagarna när allt är öppet och man har nytta av att vara ledig. Så jag sa det idag på jobbet och dom blev glada då de får fler som jobbar helg, lösa mina tomma pass på vardagar är lättre, jag blev glad för jag fick som jag ville. Vinn-vinn alltså :)

Min cykel är klar så den har jag också hämtat. Skönt! För lånecykeln har inget fungerande lyse och det är rätt skapligt mörkt på kvällarna kan man säga. Så jag har använt lyset på min mobil och cyklat med den i handen och lyst framför mig så jag sett nått i alla fall.

Och veckan som började lugn och fin slutar nu med fyra dagar myyyyycket jobb. En blev sjuk idag på förmiddagen. Det är som vanligt alltså.... ;). Fast hur mycket det än är att göra på detta jobb är det ändå alltid tusen gånger bättre än mitt gamla.

Ikväll ser jag vidare på lite mer pokalfotboll. Leverkusen spelar bland annat.

Inga kommentarer: