fredag 24 oktober 2014

Jag har träningsvärk

Mattan är väck. Men det känns i armar, rygg och ben att jag kröp runt och rev ut den igår. Framförallt i handlederna! Men det blev bra. Sen blev det en helt annan lekplats för hamstrarna också. Jag köpte plexiglas och så har jag glasat in runt borden som burarna står på. Blev mycket bättre och tar inte bort så mycket plats.

Mattan var tyvärr lite här och där tejpad och nu är det en massa tejpklister på golvet som jag inte fått bort. Provade med t-sprit som jag hade hemma men det gick inte alls. Sen provade jag diskmedel för det ska ju ta bort fett bra. Den funkade sådär bra. Ska prova vidare idag med cillit-bang som jag också har hemma. Ett annat alternativ är ju att försöka ta bort det med en sån där skrapa man har till keramikhällspisar. Nått kommer jag väl på.

Ikväll är det hemma match för Werder. Efter fiaskot i Bayern, där de förlorade stort, vilket inte var oväntat men att de inte lyckades få iväg ett enda skott på mål (för första gången någonsin i Bundesliga historia ett lag lyckas med det negativa rekordet) så är det lite känsligt i Bremen just nu. Vinner de inte ikväll är nog tränaren borta med största sannorlikhet. Fast egentligen är det synd om honom, det är ju spelarna som är så ofattbart dåliga.

Inga kommentarer: