lördag 18 oktober 2014

Upp tidigt idag med

Vaknade klockan åtta igår och idag halv nio. Har blivit morgonpigg?!

Hur som helst så var benen inte pigga nog för att springa så det fick bli cykel som träning idag. Min termometer gick sönder för ett par veckor sedan. Sedan dess har jag lite slött kollat efter en ny men inte hittat någon. Men nu är det den årstiden då jag vill veta hur kallt det är ute så jag kan klä mig rätt när jag jobbar. Så satte mig igår och letade rätt på Tysklands svar på Clas Ohlson. Heter för övrigt Conrad och det finns en butik inte så långt därifrån där jag bor. Så imorse cyklade jag iväg och nu har jag en termometer. Är för övrigt 17 grader här. Men bara 18 grader inne så jag måste slå på lite värme då goldisar inte ska ha kallare än 20 grader för då kan de lägga sig och vintersova.

Sen tog både tandkrämen och hudkrämen slut imorse så efter Conrad iväg till Müller och inhandla det. Och när jag ändå var i den delen av centrum så passade jag på att gå in på en cykelbutik och köpa ekerreflexer. Är ju även den årstiden då man vill och bör se ut som en julgran när man är ute på cyklen. Ska även leta fram min reflexväst och cykelhjälmen inför nästa vecka då jag börjar jobba igen.

Nu står städning på schemat och sen kan jag utan dåligt samvete ligga hela eftermiddagen på soffan och kolla på fotboll. Först Braunschweig - Fürth sen är frågan om man ska utsätta sig för att se på när Bayern skjuter sönder Werder eller om man ska välja konferens?!. Får se vad jag är på för humör.

Inga kommentarer: