torsdag 16 oktober 2014

Hemma!

Det bästa med det. Man får sova i sin egen säng!

Blir ingen träning, jag har levt på en påse ostbågar och en macka idag. Ingen bra grund att styrketräna på. Eller springa heller för den delen.

Dessutom är mitt kylskåp typ tomt. Där ligger ett smörpaket, en flaska senap, en flaska ketchup, 1 flaska Pepsi Max och det jag hade med mig från Sverige, 3 flaskor julmust och 1 joghurt. Så jag har nyss ätit Pasta Rouge (spaghetti med ketchup). Måste alltså handla imorgon. Idag har jag ingen lust alls att gå ut mer. Har varit på benen i och resande fot i mer än 12 timmar.

Sen måste jag hämta cykeln imorgon också. Och träna. Och lämna plasma. Och ta ut pengar, Och hämta ett paket. Och, och, och. Jag lär ha fullt upp som ni ser.....

Har precis mailat Claudia också får se när jag får hämta "råttorna" som min mamma kallar dom. Det är fina GULDHAMSTRAR.. Hallååååå :) Har iof föreslagit först söndag för då ska jag i alla fall till Osnabrück på forumträff och då är jag bara 20 min resväg från där hon bor. Få se om det passar henne också. Får då iof vänta 2 dagar längre men bensintekniskt är det rätt lönande.

Inga kommentarer: