söndag 28 december 2014

Fiiiint

-5 imorse, runt nollan nu och sol. Det enda vi saknar för en riktig härlig decemberdag är snön. Är så fiiint ute annars.

Så här såg det ut när hon rev i gamla lekplatsen
Var inte riktigt lika trött imorse fast jag somnade först runt 01-tiden. Låg länge och tittade på Kassandra. Hon är så full i bus. Jag kommer få lov att tapetsera om.... hon river nämligen tapeter, både på gamla lekplatsen och nu har hon gjort sig ett hörn i den nya också. Busfrö. Men det gör inget, har liksom ändå tänkt göra det så småningom. Men det är ju ingen brådska. Till sommaren kanske? Och heltäckningsmattan ska också ut ur sovrummet nån gång när jag får lust. Blev jättebra i vardagsrummet när jag rev ur den där. Men som jag sagt förut, i sovrummet är det inte lika bråttom, är en annan matta och den är inte lika äcklig som den andra var.

Imorgon och tisdag har jag ledigt. Jag måste in på stan, har så noll lust men måste köpa nya jobbyxor. Och skor har jag inte heller tagit tag i att handla. Båda sakerna är nu ett måste då både byxor och skor har hål i sig.....Men för att göra det lite roligare (handla kläder är skittrist, handla annat är kul) ska jag kolla efter Cityakuten säsong 2 när jag är på stan. På nätet finns till och med säsong 15 att köpa så man kan ju säga jag har lite att se fram emot. Men vore nice om jag kunde hitta säsong 2 imorgon så jag kan se på den direkt. Annars får jag beställa online. Såg klart på säsong 1 igår kväll.

Sen måste jag ringa tandläkaren, en lagning har gått sönder nu under helgen. Igen. Suck. Hade ju hoppas på att behöva dit först i april liksom. Men vet ju inte om jag får en tid så fort, kan ju bli först efter nyår också.

Sen är det dags att dra igång träningen igen. Har varit slö nu i två veckor och inte varit där då jag haft en del annat för mig före och under jul. Men nu är det slut på julmaten, choklad osv och dags att skärpa sig!

Inga kommentarer: